Extra szűz BIO olivaolaj - Fantini
A Fantini Bio-Olivaolaj extra szűz egy prémium minőségű, organikus olívaolaj, amely Piano Laroma, egy kis délkeleti település Chieti közelében, az Abruzzók régiójában készül. Az olaj lenyűgöző tiszta és intenzív illata, valamint zöldes színe sárgás reflexekkel együtt tökéletesen tükrözi a termék kiváló minőségét. Az alapanyagként szolgáló Leccino olajbogyókat gondosan válogatják a szüret során, és kíméletes hideg sajtolással nyerik ki az olajat, hogy megőrizzék annak természetes aromáit és tápanyagait.
Ez a különleges olívaolaj ideális választás a mediterrán ételekhez, különösen ajánlott saláták dresszingjeként, de tökéletes kiegészítője lehet a halételeknek és a carpaccióknak is. Az olaj legjobb tulajdonságait akkor élvezhetjük, ha tisztán, hőkezelés nélkül használjuk.
Összetevők: Olívabogyó (Leccino fajta)
Tápértékek 100 g termékben:
Energia: 3235 kJ / 773 kcal
Zsír: 85,9 g
ebből telített zsírsavak: 12,5 g
egyszeresen telítetlen zsírsavak: 62,8 g
többszörösen telítetlen zsírsavak: 6,5 g
Szénhidrát: 0 g
ebből cukor: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Tárolási javaslat: Felbontás után száraz, sötét helyen tárolandó, távol a hőtől.
A Fantini Bio-Olivaolaj egy selymes és sűrű textúrájú olaj, amelyet komplex, illatos jegyek jellemeznek, mint az olívabogyó, gyógynövények és articsóka. Az extra szűz minősítés garantálja az olaj magas színvonalát, melyet a Farnese Vini, Olaszország egyik neves forgalmazója kínál.