A pince 2002-ben jött létre. Mint a villányi borvidék legtöbb borászata, ez is családi vállalkozás. Ákos készíti a borokat nagy precizitással. András a marketingért felelős 

Stílusukat karakteres hordóhasználat és gyümölcsösség jellemzi, de a borok, a szép savaknak köszönhetően, kellően élénkek maradnak. Magas technológiai színvonalú berendezéseik segítségével, boraikat prémium kategóriás színvonalon készíthetik el.

27 hektárnyi birtokon termelt, 40%-ban fehér és 60%-ban kékszőlőből készült borok limitált palackszámban készülnek. Itt születik a legendás, mélyvörös cabernet franc; a nyárillatú, száraz és elegáns ottonel muskotály. A többi családtag is mind egyéniség: a kacér rosé, a végzetesen vonzó chardonnay, az egyszerű és határozott portugieser, a férfias merlot és cabernet sauvignon és a kamasz lángolású olaszrizling.

Ruppert borászat termékei